SASTOJCI:
- 6 bjelanjaka
- 200g secera u prahu
- 200g kokosa
krema:
- 150g margarin(puter)
- 150g cok.za kuhaje blage
- 90g secera u prahu
- 6 zumanjaka
Mix bjelanjke pa dodati secer.Rucno dodati kokos. Pleh od sporeta, obloziti papirom.
Sasuti masu, i peci oko 15 min na 180C. Ili dok blago ne porumeni.
Dok se kora pece, mi cemo margarin otopiti, dodati čok.
Ostaviti da se ohladi. Mix zumanjke sa secerom. I dodati cok. sa marg.u to.
Mozete staviti par minuta u frizider, da bi lakse mazali koru.
Kad je kora pecena rezati na trake, tj.na 3 djela mazati filom.
Ja sam prosli put, umutila vrhnje za slag dodala malo cok.i dobila coko kremu premazala preko.
Bio je jos bolji. Pojeo se za dan.
Kako god da ga radili, super je brzo i jednostavno.
Nema komentara:
Objavi komentar